Гороскоп на 23 вересня: Стрільцям – сварка, Рибам - підвищення

ОВНИ

Намагайтеся бути більш відкритими. Не ховайтеся під маскою серйозності, якщо вам хочеться жартувати. Цей день призначений для веселощів і пустощів.

ТЕЛЬЦІ

Якщо можна викроїти з робочого дня трохи вільного часу, то обов’язково скористайтеся цим шансом. Вам треба трохи розслабитися.

БЛИЗНЮКИ

Ви відчуєте справжній емоційний сплеск. І ці емоції будуть приємними. На хвилі гарного настрою й працюватиметься продуктивно.

РАКИ

Час поповнити свій багаж знань. Зараз ви відкриті для всього нового, тому освоювати «нові землі» вам буде і легко, і приємно.

ЛЕВИ

Цього дня невинна забавка може обернутися для вас не найкращим чином. Якщо не можете відмовити собі в задоволенні побешкетувати, то хоча б жартуйте над тими, хто може це зрозуміти.

ДІВИ

Навіть, якщо ви точно знаєте, що праві, на компроміс піти все ж доведеться. Так ви зможете швидше дійти до своєї мети.

ТЕРЕЗИ

Ви можете даремно витратити цілий день у гонитві за чимось, що буде постійно вислизати. Перш ніж розпочинати погоню, подумайте, а чи потрібно це вам.

СКОРПІОНИ

Вам доведеться звикати до того, що до вас ставляться як до звичайного співробітника. Останнім часом вас злегка розбестили зайвою увагою.

СТРІЛЬЦІ

Конфліктний день. Буде багато непорозумінь на роботі. Вдома можлива сварка. Намагайтеся вчасно зупинитися, коли будете висловлювати претензії своїй половині.

КОЗЕРОГИ

Відкрийте двері для романтичних настроїв. Не зациклюйтеся на роботі. Цього дня не варто займатися тим, що потребуватиме пояснень, бо це у вас виходитиме вкрай погано.

ВОДОЛІЇ

У вас є всі шанси здійснити свої амбітні кар'єрні мрії. Навіть, якщо те, що ви задумували здається вам безумством, обов'язково спробуйте втілити це безумство у життя. Є велика ймовірність того, що ви про це не пошкодуєте ніколи.

РИБИ

Вас очікують приємні несподіванки. Можливо, вам запропонують вищу посаду, підвищать зарплату, дадуть премію або зменшать кількість робочих годин на тиждень. Не день, а суцільне задоволення!

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень