Гороскоп на 27 вересня: Ракам – мішок грошей, Овнам – нова робота

ОВНИ

Нічого не відкладайте. Намагайтеся все зробити якомога швидше, адже на підході велике замовлення, на якому вам доведеться повністю сконцентруватися.

ТЕЛЬЦІ

Підходящий день, щоб у чомусь зізнатися. Можна - у коханні, а можна зізнатися й у тому, що ви зробили колись давно, але вам до цього часу соромно.

БЛИЗНЮКИ

Не потрібно постійно бігати до керівника за порадою, інакше ваш шеф вирішить, що ви й кроку не можете самостійно зробити. Вчіться приймати рішення і відповідати за них.

РАКИ

Вам потрібно контролювати все, як ніколи. З особливою увагою поставтеся до усіх несподіваних дзвінків і намагайтеся не говорити зайвого при особистих зустрічах. Також зорі радять придбати лотерейний квиток – у вас є реальний шанс виграти!

ЛЕВИ

Не беріть усе так близько до серця, адже не кожна проблема стосується вас особисто. Таке ваше ставлення можуть сприйняти за лицемірство.

ДІВИ

Вам не можна розслаблятися, аби не втратити свій професійний запал. День буде напруженим: вам доведеться розв'язати не одну серйозну проблему.  

ТЕРЕЗИ

Можливо, ви просто недооцінюєте свої сили та здібності. Вам набагато легше отримати бажане, ніж ви думаєте. Потрібно лише набратися хоробрості й почати діяти.

СКОРПІОНИ

Цього дня добре пройдуть будь-які переговори та ділові зустрічі. Також добре обговорювати завдання в колективі. Словом, вас чекає дуже продуктивний день.

СТРІЛЬЦІ

Беріться за справи з науковим підходом, але й про інтуїцію вам забувати не потрібно. А ось до чужих думок, порад і коментарів навіть прислухатися не варто.

КОЗЕРОГИ

Зупиніться і відпочиньте трохи. Ви настільки захопилися перегонами, що вже й забули навіщо біжите. Не завжди потрібно бути першим - важливіше бути щасливим.

ВОДОЛІЇ

Ви настільки віддані вашій половинці, що перестали бути самостійною людиною. Відданість - це, звичайно, непогано, але цього дня більше думайте про себе і свої бажання. Побудьте трохи егоїстами.

РИБИ

Вам захочеться відмовитися від звичного іміджу, бо ви втомилися постійно бути милим і приязним. Цього дня ваші оточуючі ризикують побачити вас справжнім. До речі, ви від цього не постраждаєте, а станете для них ще привабливішим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень