Гороскоп на 30 вересня: Дівам – проблеми з шефом, Терезам – приголомшливий успіх

ОВНИ

Вам буде важко сприймати та обробляти інформацію. Цього дня краще не займатися важливими справами, якщо, звісно, є така можливість.

ТЕЛЬЦІ

Перш ніж щось зруйнувати, усвідомте, що саме ви збираєтеся побудувати на цьому місці. А краще нічого поки не змінювати. Принаймні, цього дня.

БЛИЗНЮКИ

Не варто ризикувати. І тим більше, не варто намагатися когось обдурити, навіть жартома. Людей з почуттям гумору навколо буде небагато, а ось таких, які охоче поставлять на вас тавро - хоч відбавляй.

РАКИ

Вам доведеться бути дуже дипломатичними й зуміти догодити всім, починаючи з прискіпливого начальника й закінчуючи новими вимогливими партнерами. Енергії у вас зараз не надто багато, тому розподіліть сили розумно, щоб довести до кінця усі заплановані справи.

ЛЕВИ

На цей день у вас дедлайн не призначено? Якщо ні, то вважайте, що вам дуже пощастило. Будьте готовими до того, що постійно даватимуть про себе знати незавершені справи.

ДІВИ

Ваш керівник не надто добре до вас налаштований. Добре б знати, у чому причина такого ставлення. Але, як би там не було, вам потрібно працювати краще.

ТЕРЕЗИ

Зірки обіцяють вам приголомшливий успіх цього дня. Так не буде завжди, тому беріть від життя максимум. Великий прорив чекає на тих Терезів, які займаються торгівлею.

СКОРПІОНИ

Якщо ви переймалися робочими проблемами, які отруювали ваше життя, то цього дня вам вдасться вирішити частину з них. Тому атмосфера на роботі стане приємнішою. Тепер намагайтеся не створювати собі нових труднощів.

СТРІЛЬЦІ

Можете скільки завгодно мріяти про відпочинок, але навряд чи ваші мрії стануть реальністю. На жаль, справ буде стільки, що ви не встигатимете й вгору глянути.

КОЗЕРОГИ

Не будьте надто скромними – дозвольте людям висловити своє захоплення вами. Якісь ваші заслуги вразять усіх, хто буде поруч із вами.

ВОДОЛІЇ

Можливо, вам варто бути трохи м'якшими. Ви схильні пред'являти надто високі вимоги як до себе, так і до інших. А люди цього не люблять.

РИБИ

Ви, звичайно, не хочете нікого образити, але цього дня вам навряд чи це вдасться. Намагайтеся, щоб це була не надто близька й потрібна вам людина.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень