Гороскоп на 24 вересня: повороти долі для Дів і холодна голова Раків

ОВНИ

Зорі не рекомендують вам надто серйозно ставитися до негараздів, які можуть виникати цього дня. Не варто псувати собі нерви через дрібниці.

ТЕЛЬЦІ

Не поспішайте братися за великі проекти, бо вам може забракнути сил та хороших ідей. Творча криза торкнеться людей, які працюють у сфері журналістики, а також архітекторів і дизайнерів.

БЛИЗНЮКИ

Вам не варто підписувати важливі угоди та просувати нові проекти. Краще присвятити день самоосвіті - вам потрібно поглибити деякі знання.

РАКИ

Хтось із колег може викликати у вас приступ заздрості. Але ж заздрість - почуття неконструктивне, тому спробуйте відкинути емоції та зробити здорові висновки з усього, що відбувається. У вас вийде!

ЛЕВИ

На жаль, цього дня вам навряд чи вдасться розслабитися, тому що рідні потребуватимуть вашої участі у їхніх справах. Наберіться терпіння, бо це може затягнутися надовго.

ДІВИ

День готує вам круті віражі й повороти долі. Чи будуть ці зміни позитивними – залежить лише від вас і від вашого вміння пристосовуватися до ситуації.

ТЕРЕЗИ

Ви створюватимете хаос навколо себе. Контролюйте емоції. Не дайте розвалитися тому, що ви будували так довго. Також прислухайтеся до порад – цього дня вони будуть напрочуд цінними.

СКОРПІОНИ

Інколи багато чого можна досягти абсолютно не докладаючи зусиль. Цей день буде саме таким. Але не звикайте до подібного стану речей, це тимчасово.

СТРІЛЬЦІ

На одному бажанні далеко не заїдеш – треба прикладати зусилля для реалізації того, що є важливим для вас. Проявлена цього дня наполегливість дасть хороші результати.

КОЗЕРОГИ

Вам буде нелегко переконати людей у ​​своїй правоті. Не варто й намагатися - просто робіть так, як вважаєте за потрібне, а те, що правда була на вашому боці оточуючі визнають пізніше.

ВОДОЛІЇ

Вашу уяву зможуть розбудити звичні речі. Будьте уважними й ідеї з’являтимуться одна за одною. Ваш креатив може багатьох здивувати.

РИБИ

Ведіть справи тільки з тими, кому довіряєте. Якою б вигідною та привабливою не здавалася пропозиція, не поспішайте приймати її. Принаймні, цього дня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень