Кому треба берегти здоров’я: гороскоп на 8 жовтня

ОВНИ

Негайно кидайте всі справи і займіться собою. Вам просто необхідно вирватися з атмосфери серйозності, яка вас останнім часом поглинає.

ТЕЛЬЦІ

Ви можете дозволити собі бути трохи старомодним. Це додасть вам неповторної чарівності і дозволить зламати віковий бар'єр при спілкуванні з малознайомими людьми.

БЛИЗНЮКИ

Живіть цим конкретним днем – він буде насиченим і цікавим. Намагайтеся гнати якнайдалі неприємні думки, бо змінити ситуацію ви зараз не можете, тому лише настрій собі зіпсуєте.

РАКИ

Подбайте про своє здоров’я, бо є ризик підхопити вірус. Взагалі вам варто більше прислухатися до організму, який вже аж кричить про втому.

ЛЕВИ

Якщо у вас зібралося занадто багато негативної енергії, то спробуйте направити її на якусь добру справу. Меблі переставте, як варіант. Але в жодному разі не тримайте цю енергію в собі, бо ризикуєте отримати нервовий зрив.

ДІВИ

Люди, яких ви вважали своїми друзями, можуть несподівано підвести вас, причому саме тоді, коли ви будете дуже потребувати їхньої підтримки. Відволіктися від сумних думок і впоратися зі своїми переживаннями вам допоможе робота.

ТЕРЕЗИ

Не варто нехтувати діловими обов'язками. Навіть, якщо всі навколо цим займаються. Не варто потрапляти під вплив громадської думки. Ви ж доросла людина, яка знає чого варта і чого хоче досягнути.

СКОРПІОНИ

Вас чекає дуже емоційний день. Ви можете вибухнути через дрібницю. Вам потрібно навчитися контролювати свої емоції, особливо, якщо вони можуть завадити у справах. Щоб зберегти нерви та репутацію краще випити заспокійливе.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня колеги будуть прекрасно вас розуміти, тому робота буде суцільним задоволенням. Відмовтеся від фізичних навантажень і особливо бережіть спину.

КОЗЕРОГИ

Ваша кохана людина може вас налякати. Причому, сильно. Існує велика ймовірність того, що це жарт, хоч і дуже своєрідний. Коли переконаєтеся у тому, що нічого страшного насправді не сталося, спробуйте не виказати свого невдоволення. Конфлікти в стосунках зараз вкрай не потрібні.

ВОДОЛІЇ

Будьте дуже відповідальними й сумлінними цього дня. Керівництво або партнери пильно стежитимуть за кожним вашим рухом. Залишилося тільки дізнатися причину такої уваги...

РИБИ

Не будьте такими прискіпливими до оточуючих. Багатьом така ваша поведінка не сподобається, навіть, якщо ви будете цілком і повністю праві у всіх зауваженнях. Акуратніше підбирайте слова, щоб уникнути конфліктних ситуацій.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень