Тельці всемогутні та успішні Овни: гороскоп на 2 жовтня

ОВНИ

Вам цього дня вдаватиметься абсолютно все! Але за умови, що ви зберігатимете спокій. Якщо ж ви дасте волю емоціям, то ризикуєте не зробити нічого путнього.

ТЕЛЬЦІ

Було б бажання, а можливість і сили ви знайдете. Доведеться терміново чогось захотіти, щоб не пройшов марно день, коли ви практично всемогутні.

БЛИЗНЮКИ

Ваша фінансова ситуація залишає бажати кращого. Подумайте про те, щоб поговорити з керівництвом про підвищення оплати вашої праці. Також у вас є можливість налагодити вигідну співпрацю з новими партнерами.

РАКИ

Ви можете дізнатися з розмов те, що ви мали б знати вже давно. Це стосуватиметься вашої професійної діяльності. Тримайте вуха відкритими.

ЛЕВИ

Ви будете сповнені рішучості досягти великої мети. Ніщо не зможе вас зупитини і горе тому, хто посміє засумніватися в успішності ваших дій.

ДІВИ

Ефективність вашої роботи буде залежати від того, з якої ноги ви встанете. Ставайте твердо, почувайтеся впевнено й матимете шанс провести вдалий день.

ТЕРЕЗИ

Якими б цікавими не були теми для розмов, вам краще зосередитися на роботі. Бесіди ж можуть принести вам абсолютно зайву інформацію, яка ускладнить стосунки у колективі.

СКОРПІОНИ

Хороший день для того, щоб дозволити собі трохи відпочити. Ви вже достатньо розігналися і тепер справи деякий час йтимуть по інерції, а ви можете без докорів сумління присвятити трохи часу собі.

СТРІЛЬЦІ

Як би не вирішилася заплутана робоча ситуація, це не призведе до серйозних наслідків. Інша справа, що ви навчитеся по-іншому дивитися на своїх колег, які випадково продемонструють свої не найкращі якості.

КОЗЕРОГИ

Будьте готовими - у другій половині дня ініціатива перейде у ваші руки. Від вас вимагається лише правильно скористатися таким подарунком долі, демонструючи послідовність своїх дій та надійність своїх слів.

ВОДОЛІЇ

Ви багато чого не будете розуміти. Щось, що відбувається на роботі, буде недоступним вашій логіці.  Намагайтеся не конфліктувати з цього приводу.

РИБИ

Не зважайте на недоброзичливі погляди та гострі репліки. Можливо, вам просто заздрять. А, може, це й не має до вас стосунку, тому не накручуйте себе.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень