Гороскоп на 25 вересня: вороги допоможуть Левам, а Тельці підкорять директора

ОВНИ

Ви можете відчути незахищеність і невпевненість у власних силах. Спробуйте проаналізувати і з'ясувати, що ж так вибило вас з колії. Беручи до уваги вашу вразливість, намагайтеся уникати ситуацій, які вимагають прояву емоцій.

ТЕЛЬЦІ

Вам не доведеться довго вмовляти вашого керівника, аби він довірив вам якусь важливу та відповідальну справу. У цей день вам взагалі добре даватиметься спілкування з начальником.

БЛИЗНЮКИ

Хтось захоче вам допомогти, однак це може лише завадити вашим справам. Якщо ж вам справді потрібне сприяння, то не бійтеся попросити допомоги чи поради.  

РАКИ

Вашій коханій людині буде соромно за якісь свої вчинки. Причому, соромно саме перед вами. Намагайтеся зробити усе можливе, аби у вашого партнера не з’явилося відчуття провини. Що було, те було – важливіше те, що попереду.

ЛЕВИ

Ваші недруги, самі того не бажаючи, підкинуть вам чудову ідею, яка стосуватиметься вашої роботи. Вам же треба зробити все можливе для того, щоб вони навіть не запідозрили, якими цінними відомостями з вами поділилися.

ДІВИ

Будьте обережними, купуючи щось дороге. Обов'язково переконайтеся, чи не переплачуєте, адже цього дня існує такий ризик.

ТЕРЕЗИ

Не надто вдалий день. Ваш горизонт можуть затягнути хмари. Не варто витрачати сили на те, щоб їх розігнати. Простіше зачекати – несприятливий період мине за кілька днів.

СКОРПІОНИ

Не допускайте припущень цього дня – говоріть лише те, у чому впевнені на 100%. Інакше можете показати себе у невигідному світлі, а це погіршить ставлення оточуючих.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно відчувати себе корисними. Ви намагатиметесь комусь допомогти, навіть, якщо вас проситимуть цього не робити. Намагайтеся переключитися на якесь цікаве заняття, а найголовніше – навчіться себе любити й цінувати без сторонньої допомоги.

КОЗЕРОГИ

Не давайте цього дня обіцянок. Нікому. Особливо заради того, щоб хтось від вас відчепився.

ВОДОЛІЇ

Існує велика ймовірність вплутатися у сумнівні справи. Пильнуйте! Прислухайтеся до кожного слова співрозмовника і пам’ятайте, що отримати все й одразу – неможливо. Також не давайте цього дня гроші у борг.

РИБИ

Вам не доведеться засиджуватися на роботі довше, ніж зазвичай. Навіть, якщо ви дуже цього захочете. Певні обставини будуть активно перешкоджати вашому трудоголізму та гнати додому - до виконання інших, не менш важливих, сімейних обов'язків.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень