Овни можуть втратити гроші, а Скорпіони підкорять Еверест: гороскоп на 9 жовтня

ОВНИ

Від вашого настрою буде багато чого залежати, тому женіть геть похмурі думки. Крім цього, не у ваших інтересах втрачати контроль над справами, бо ризикуєте втратити й хороші гроші.

ТЕЛЬЦІ

Вам доведеться витратити чимало часу на пошуки чогось важливого. У процесі ви не раз подумаєте про те, що вам потрібно почистити своє оточення від не зовсім потрібних людей.

БЛИЗНЮКИ

Вам може виявитися непросто зібратися з думками і зробити те, що ви планували. Доведеться проявити силу волі й викинути зайві думки з голови, бо дуже важливо вирішити деякі питання саме цього дня.

РАКИ

З вами не захочуть погоджуватися. Переважно тому, що ви будете цілком і повністю праві. Твердо відстоюйте свої позиції і навіть, якщо весь світ буде проти – впевнено йдіть до своєї мети.

ЛЕВИ

Вам буде важко знайти спільну мову з коллегами. Можливо, з цим і можна щось зробити, але точно не цього дня. Краще перенесіть обговорення важливих питань на завтра.

ДІВИ

У будь-якій справі розраховуйте лише на себе. Вас розчарують люди, яких ви вважали особливими та дуже близькими.

ТЕРЕЗИ

Кожна маленька перемога буде зміцнювати вашу впевненість у собі. Ви зможете пишатися собою. Однак, не забувайте, що людину прикрашає скромність.

СКОРПІОНИ

Вам вдасться з першого разу підкорити Еверест – ви зможете взяти ту висоту у роботі, про яку давно мріяли. Але не поспішайте розслаблятися, бо попереду ще довга дорога до повного тріумфу.

СТРІЛЬЦІ

У вас буде можливість розпочати роботу над важливим проектом. Перш ніж взятися до роботи спробуйте реально оцінити свої сили і, якщо відчуєте, що сповнені рішучості, сміливо рухайтеся вперед.

КОЗЕРОГИ

Якщо до цього вас обходили увагою, то цього дня керівництво нарешті дасть вам шанс проявити себе. Вам не доведеться прикладати особливих зусиль, оскільки все складеться саме собою. Від вас вимагається лише трохи кмітливості.

ВОДОЛІЇ

Якщо ви займаєтеся фінансовими справами, то цього дня перевіряйте усе двічі. Якщо ввечері вирішите побути наодинці, то ризикуєте нагнати на себе поганих думок, тому цей час проведіть з людьми, які заряджають сам позитивом.

РИБИ

Вас чекає захоплюючий та цікавий день. Ваш потенціал досягне піку. Ви зможете виконати безліч справ.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень