Хто отримає гроші, а кому фінансова фортуна не усміхнеться: гороскоп на 3 жовтня

ОВНИ

Вам доведеться передати поважній особі якусь важливу ​​інформацію. Будьте максимально уважними й намагайтеся сподобатися цій людині. Невдовзі це стане вам у нагоді.

ТЕЛЬЦІ

Ваш настрій буде дуже мінливим. Зважаючи на це, день краще провести з тими, хто до вас давно звик і може завжди вас зрозуміти.

БЛИЗНЮКИ

Ваша здатність бачити та відчувати те, що інші помітити не можуть, цього дня посилиться. Якщо щось раніше залишалося для вас загадкою, то нині ви напевно знайдете відповідь.

РАКИ

Уважно спостерігайте за очима свого керівника. Очі будуть говорити відвертіше, ніж їхній власник, і вам легше буде зрозуміти, що ця людина реально про вас думає.

ЛЕВИ

Ви, можливо, почнете день із розгляду вигідних пропозицій, пов'язаних з кар'єрою. Якщо трапиться щось серйозне, то довго не вагайтеся. Ваш вибір, кажуть зорі, буде правильним.

ДІВИ

Ви можете відчути себе маленькими й слабкими. В такому випадку краще обмежити контакти з людьми, залишивши біля себе лише тих, хто здатний підняти вам самооцінку.

ТЕРЕЗИ

Успішною буде лише та робота, яку ви виконуватимете у команді однодумців. Вам не варто відмовлятися від допомоги тих колег, з якими ви перебуваєте у хороших відносинах. У той же час, потрібно остерігатися недругів. Вчіться розрізняти справжні обличчя під масками.

СКОРПІОНИ

Вдалий день для вирішення великих фінансових питань. Вам вдасться впоратися навіть із найскладнішим з них - «де взяти гроші?» Більше того, ви навіть зможете придумати, як їх якнайшвидше повернути.

СТРІЛЬЦІ

Вам давно хочеться поговорити з начальником про свою зарплату, але день для цього не підходить. Можете обміркувати свою аргументацію, підібрати слова, але говорити з керівництвом зорі не рекомендують.

КОЗЕРОГИ

Не поспішайте закінчувати якусь роботу, навіть якщо вважаєте, що зробили тут усе можливе. Невдовзі вас відвідає чудова думка, яка може зробити цю роботу просто ідеальною.

ВОДОЛІЇ

Цього дня відбудеться щось таке, що змусить вас працювати ще більше. Причому, працювати з великим задоволенням.

РИБИ

Ви будете налаштовані на філософський лад. Головне, не роздавайте своїх мудрих порад, якщо вас про це не просять.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень