Ракам - сварка, Тельцям - робота: гороскоп на 19 жовтня

ОВНИ

Вам навряд чи вдасться вплинути на хід подій, тому не варто так переживати. Здається, ви не зрозуміли просту істину: ви не всесильні, тому треба вчитися розмежовувати ті ситуації, коли ви можете щось виправити, а коли немає сенсу втручатися.

ТЕЛЬЦІ

Якщо вже ви вирішите цього дня зайнятися роботою, то вам потрібно сконцентруватися на одній конкретній справі. Не варто хапатися відразу за кілька проектів або брати на себе занадто багато доручень. Ви все одно не впораєтеся з усім якісно.

БЛИЗНЮКИ

Вам буде непросто впоратися з якоюсь спокусою. Намагайтеся її побороти, бо інакше це матиме негативні наслідки. Причому, не тільки для вас.

РАКИ

Не поспішайте звинувачувати вашого партнера у всіх гріхах. Цілком можливо, що невдовзі це вам повернеться, причому неприємно. Стримуйте себе.

ЛЕВИ

Ви відчуєте сили, щоб змінити не лише свою долю, але й увесь світ.

ДІВИ

Хіба можна щиро вірити у те, що все сказане вашим партнером - істина? Напевно він щось приховує та намагається отримати найбільшу користь для себе. У ваших силах боротися з цим неподобством. Було б бажання.

ТЕРЕЗИ

Якщо вас запитують: «Як справи?», то це не означає, що треба негайно й докладно про все розповідати. Цього дня ви будете занадто багатослівними.

СКОРПІОНИ

Зараз вам необхідно бути неймовірно допитливими. Немає таких нюансів, на які можна було б не зважати. Нехай навіть над вами жартуватимуть – однаково ретельно вивчайте всі деталі справи.

СТРІЛЬЦІ

Вашим планам може завадити якась дрібниця. Не варто опускати руки - просто виправте помилку. Багато часу це не займе.

КОЗЕРОГИ

Доля буде прихильною до будь-якого починання, у якому ви візьмете участь. Не сидіть склавши руки.

ВОДОЛІЇ

Ви будете колектором інформації. Перевірте, чи немає витоку. Ретельно збережені та оброблені нові дані згодом полегшать вам життя.

РИБИ

У вас буде настрій побешкетувати. Це, звичайно, непогано, але будьте уважні, бо ризикуєте порушити урочистість якогось моменту.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень