Прибуток для Тельців і сварки Близнюків: гороскоп на 13 жовтня

ОВНИ

Можлива несподівана пропозиція про роботу або партнерство. Зірки радять краще розібратися в її суті: не виключено, що це шлях до конкуренції, а не до дружби.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекають гарні новини з-за кордону. Можуть з'явитись нові перспективи пов’язані з навчанням і відпочинком.

БЛИЗНЮКИ

Вас може змусити понервувати чужа поведінка. Можливо, вас спантеличать слова друзів. Зірки радять не давати волю роздратуванню.

РАКИ

Вам варто прислухатися до слів партнера, дітей, рідних і друзів. Будь-які пропозиції заслуговують вашої уваги, але давати імпульсивну відповідь нерозумно. Договір, укладений зопалу, не буде вигідним, а плани, побудовані на основі чужих обіцянок, доведеться переглянути.

ЛЕВИ

Новини змусять вас інакше поглянути на звичні речі. Цього дня на вас здатні справити сильне враження дрібниці. Але загалом день буде вдалим.

ДІВИ

Цього дня навколо вас буде багато метушні. Не потрапляйте у цю пастку – чітко займайтеся своїм.

ТЕРЕЗИ

Зірки пророкують спокійний і приємний день. Проявивши гнучкість, ви зможете досягти того, про що давно мріяли. Серйозна розмова завершиться для вас більш ніж позитивно.

СКОРПІОНИ

Ви відкриєте нову сторінку у своїх справах або отримаєте несподівану обобисту пропозицію. Після дня, наповненого справами, чекайте приємного вечора.

СТРІЛЬЦІ

Існує ймовірність помилки в останній момент. Зросте ризик конфліктів. Зірки радять уникати зайвих навантажень, приводів для роздратування та небезпечних ситуацій. Варто взяти паузу для обдумування нової пропозиції або власних подальших планів.

КОЗЕРОГИ

Цей день підкаже нові ідеї. Можлива несподівана звістка від друга або роботодавця. Зірки радять не поспішати з переходом від слів до дії та добре обміркувати варіанти.

ВОДОЛІЇ

Творчим особистостям може прийти хороша ідея для заробітку. Водоліям-батькам потрібно більше часу та уваги приділити дітям і, можливо, переглянути плани, пов'язані з їхнім вихованням.

РИБИ

Ви отримаєте обнадійливі новини та оригінальні пропозиції. Можливі знайомства з новими шанувальниками. Цікавий поворот чекайте у переговорах.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень