Близнюки-пліткарі та Леви-енерджайзери: гороскоп на 4 жовтня

ОВНИ

Ви зовсім забігалися й втомилися. Цього дня ви зможете знайти підтримку та розуміння не лише у колег, але й у керівника Він піде вам назустріч, показавши себе з несподіваного боку.

ТЕЛЬЦІ

Хороший день для налагодження довгострокової співпраці та партнерства. Переговори, які розпочнуться цього дня, найімовірніше, затягнуться на тривалий термін, зате результат вас потішить.

БЛИЗНЮКИ

Вам доведеться мати справу з плітками плітками. На жаль, в них доведеться грунтовно попорпатися, якщо бажаєте дізнатися, як все було насправді.

РАКИ

У вас безліч справ і, як завжди, немає часу. Вам доведеться розібрати роботу на головну та другорядну – лише так вам вдасться досягти хоч якогось результату.

ЛЕВИ

У вас буде багато енергії, яка постійно шукатиме вихід. Вам потрібен жорсткий контроль над власними діями.

ДІВИ

Вас мало що влаштовуватиме цього дня. Стримувати себе вам буде дуже важко. Намагайтеся не надто критикувати людей, якщо не хочете залишитися без друзів.

ТЕРЕЗИ

День необхідно провести так, щоб було що згадати. Доля дасть вам чимало можливостей зробити цю п’ятницю незабутньою.

СКОРПІОНИ

Ви, як ніколи, потребуєте підтримки. І, схоже, лише ви й зможете собі допомогти. Намагайтеся не кидатися у крайнощі, аби домогтися уваги близьких людей.  

СТРІЛЬЦІ

Невдалий день, щоб користуватися готовими рішеннями. Варто придумати щось своє - ваша ідея спрацює в рази краще.

КОЗЕРОГИ

Можливо, саме наприкінці робочого тижня відбудеться щось дуже важливе, що в корені змінить ваше ділове життя. А, може, й особисте. Причому, змінить на краще.

ВОДОЛІЇ

Вам не варто відволікатися від роботи. Кожна хвилина буде на вагу золота. Вас чекають важливі зустрічі, які можуть стати фінансово вигідними.

РИБИ

Не потрібно допізна засиджуватися в офісі, щоб звернути на себе увагу керівництва. Ваш директор може цього й не помітити, а ви лише перевтомитесь. Простіше поговорити з ним про те, що вас не влаштовує. Є шанс, що цього дня начальник вас почує.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень