Кому не треба робити добра, а кого боятимуться: гороскоп на 5 жовтня

ОВНИ

Намагайтеся не робити нічого з добрих намірів. Кожна така ваша дія може перетворитися у жахливу помилку, розбиратися з наслідками якої доведеться дуже довго.

ТЕЛЬЦІ

Вам доведеться цілісінький день розважати домашніх. Вас не відпускатимуть ні на мить – усім потрібна буде ваша увага. До речі, це стосується не лише вашої сім’ї.

БЛИЗНЮКИ

Якщо хтось не бажає діяти за вашими правилами, його не варто до цього примушувати. Намагайтеся вгамувати свою авторитарність.

РАКИ

Цей день сприятливий для того, щоб, не витрачаючи значних сил і засобів, досягти бажаного та навіть трохи більшого.

ЛЕВИ

Зірки не рекомендують вам форсувати події та приймати непродумані рішення. Тому, якщо в успішному результаті ви не впевнені, то краще не ризикуйте.

ДІВИ

Вам терміново знадобляться свіжі ідеї. І допомога теж. Не забувайте, що істина народжується у суперечці, тому буде мало просто передати ініціативу комусь іншому - потрібні колегіальні рішення.

ТЕРЕЗИ

Швидкість та ефективність вашої роботи нині буде вражаючою! Якщо хочете справити враження, то у вас це вийде. Головне, не робіть цього дня нічого проти своєї волі.

СКОРПІОНИ

Спочатку вам потрібно ретельно обміркувати всі ваші дії, скласти детальний план і лише потім приступати до безпосередніх дій. Навіть, якщо йдеться про звичайну зустріч із друзями.

СТРІЛЬЦІ

Не виключено, що цього дня почнеться розлад у вашому особистому житті. Взаємні претензії, якщо вчасно не зупинитися, можуть призвести до розлучення.

КОЗЕРОГИ

Влаштуйте собі маленьке свято. Так, щоб лише собі. Щоб ні про що не думати, а просто відпочити. Повірте, це піде вам на користь.

ВОДОЛІЇ

Вам варто переглянути свій раціон. Давно час перейти на правильне харчування. Цього дня не вживайте в їжу незвичні продукти, навіть, якщо це буде рідкісний делікатес.

РИБИ

У своєму прагненні до здійснення мрії ви не будете особливо церемонитися з тим, хто спробує стати на вашому шляху. Обережніше, бо люди почнуть вас боятися.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень