Самоїдство Левів і Близнюки-порадники: гороскоп на 6 жовтня

ОВНИ

Ви можете будете трохи відірваними від реальності. З одного боку, це допоможе злегка перепочити, з іншого - може перешкодити в ухваленні якихось рішень.

ТЕЛЬЦІ

Замість того, щоб скаржитися на долю, порадійте краще тому, що маєте. У іншому випадку ви ризикуєте втратити і цей привід.

БЛИЗНЮКИ

Ви будете домінувати. Зрештою, як завжди. Вашим близьким буде важко знайти з вами спільну мову, оскільки ви будете впертими, як ніколи. Вас ще й потягне поради роздавати…

РАКИ

Вам потрібна увага оточуючих, але навіть отримавши її, ви не будете почуватися задоволеними. Не переймайтесь – просто бувають такі дні.

ЛЕВИ

День буде важким і напруженим в особистих питаннях. Не займайтеся самоїдством, бо це загрожує нервовими зривами. І не намагайтеся якось вплинути на свою половину – це теж позитивного результату не дасть.

ДІВИ

Вам доведеться з чимось змиритися і до чогось звикати, навіть, якщо ваші розум і серце будуть категорично проти. Що ж, іноді доводиться приймати й неприємні рішення.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся у погоні за прибутком не втратити людського обличчя. Умійте вчасно зупинитися і задуматися чи варта ваша мета таких титанічних зусиль? Можливо, ви не там шукаєте щастя?

СКОРПІОНИ

Не поспішайте засмучуватися, що вихідні закінчуються, а ви так і не встигли насолодитися відпочинком. Краще продумайте тактику дій на прийдешій тиждень, який буде насичений різними подіями.

СТРІЛЬЦІ

Вам захочеться пригод. І ви їх знайдете. Тільки будьте обережними, оскільки через брак гострих відчуттів у повсякденному житті ви можете трохи захопитися і вплутатися у якусь авантюру.

КОЗЕРОГИ

Створюйте ілюзію бурхливої ​​діяльності. Варто вам показати, що ви не дуже зайняті й одразу ж знайдуться охочі завантажити вас по саму маківку.

ВОДОЛІЇ

Цього дня світ буде крутитися навколо вас. Від вашої ініціативи буде залежати успіх справ. Сформулюйте чітко свою мету і рухайтеся вперед, а ситуація обов'язково складеться на вашу користь.

РИБИ

Люди будуть дуже цікавитися вашими планами на майбутнє. Їх краще не озвучувати – просто тихо та впевнено робіть свою справу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень