Риби зустрінуть нове кохання, а Водоліям згадають минуле: гороскоп на 12 жовтня

ОВНИ

День сприятливий для зустрічей із друзями. Зорі радять відвідати розважальний захід. Дайте собі відпочити від робочих справ.

ТЕЛЬЦІ

У вас може прокинутися неабиякий апетит, причому, у всьому. Намагайтеся стримувати свої бажання. Не надто вдалий день, щоб відправлятися у подорожі - можуть виникнути труднощі та затримки.

БЛИЗНЮКИ

Вам варто зайнятися розв'язанням проблем, які накопичилися за останній час. Також непогано буде взятися за складання планів. Перегляньте свій бюджет.  

РАКИ

Вам цього дня не варто вирішувати важливі справи. Якщо є така можливість, то відкладіть їх до наступного тижня. Сьогодні Раків буде дуже легко вивести з рівноваги, тому уникайте зустрічі з людьми, які теоретично можуть вас розгнівати.  

ЛЕВИ

Вам буде під силу здолати навіть найбільш безнадійну справу. Головне – не витрачати даремно сили, а направити енергію у конструктивне русло. Намагайтеся уникати пліток.

ДІВИ

Цього дня у вас є можливість продемонструвати свої розумові здібності. Використайте цей момент, щоб владнати справи, які потребують від вас особливої пильності. Але нові справи розпочинати не варто.

ТЕРЕЗИ

Зазвичай скромні Терези, які вирізняються спокійними та виваженими словами та діями, можуть стати душею будь-якої компанії та стравжніми балагурами. Ви зможете будь-кого зарядити позитивом.

СКОРПІОНИ

Зорі радять у всьому покладатися тільки на власну інтуїцію. Втім приступати до рішучих дій варто лише за стовідсоткової впевненості, а ще краще перенести відповідальні рішення.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно поберегти себе та не допустити перевантаження. Бажано звільнитися від непотрібного та навести лад у домі.

КОЗЕРОГИ

Вам добре вдаватиметься вирішення питань з нерухомістю. Можна займатися організаторською роботою – у цій сфері труднощів також не виникатиме.

ВОДОЛІЇ

Злий жарт із вами можуть зіграти помилки минулого. Ймовірно, деякі люди спробують пригадати ваші старі гріхи та дорікнути ними. Не зважайте - усім властиво помилятися.

РИБИ

У вашому житті настає час зближення та романтики. Якщо у вас є пара, то влаштуйте особливий вечір. Самотнім же представникам знаку бажано вийти в люди – так ви отримаєте шанс на цікаве знайомство. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень