Овни шукатимуть гроші, а Стрільці зіпсують усім настрій: гороскоп на 16 жовтня

ОВНИ

Не мудруйте, намагаючись придумати якусь унікальну можливість підзаробити. Найбільш правильними будуть прості рішеннями. Вони ж будуть і найбільш прибутковими.

ТЕЛЬЦІ

Згадайте, з якої сфери ви починали кар'єру. Можливо, зараз, коли ви перебуваєте перед вибором свого подальшого шляху, вам слід знову повернутися в ту галузь, у якій ви працювали раніше.

БЛИЗНЮКИ

Для зміцнення своїх позицій вам не завадить швиденько впровадити свіжу ідею. Цього дня у вас є всі шанси придумати щось оригінальне.

РАКИ

Вам не доведеться засиджуватися на роботі, якщо, звісно, ви самі цього не захочете. Усі ваші проблеми вирішаться швидко та легко і ви матимете спокійний та вільний вечір,  якщо тільки не вирішите взяти на себе якісь додаткові зобов'язання.

ЛЕВИ

Вам доведеться докласти чимало сил і часу, щоб зберегти стабільність свого заробітку. Крім цього, ви можете потрапити у ситуацію, яка може зіпсувати вашу репутацію.

ДІВИ

Не варто будувати плани, бо напевно доведеться їх міняти. Можливо, вам доведеться зайнятися тим, у чому ви не дуже добре розбираєтеся.

ТЕРЕЗИ


Ви можете спокійнісінько викласти усі свої таємниці першому зустрічному. Обережніше! Свої таємниці потрібно тримати при собі. Якщо вже дуже кортить поділитися сокровенним, то довірте це близькому другу.

СКОРПІОНИ

Вам буде важко зберегти ясність розуму цього дня.  Відкладіть справи, які вимагають точності у розрахунках і займіться тим, для чого потрібний політ фантазії.

СТРІЛЬЦІ

Схоже, ви готові зіпсувати настрій собі та оточуючим тим, що абсолютно не можете вирішити, чого ж ви хочете. Розберіться в собі, щоб не зіпсувати стосунки з близькими людьми.

КОЗЕРОГИ

Вас може засліпити власне сяйво. Ви переконані у своїй правоті й нікого не захочете слухати. Залишається лише поспівчувати вашому оточенню.

ВОДОЛІЇ

Довіряти іншим, звичайно, потрібно, однак не варто робити серйозних кроків, не перевіривши цих людей. Вас ніхто не збирається обманювати, але перестрахуватися потрібно.

РИБИ

Вам буде нудно від одноманітності, тому спробуйте себе чимось розважити, щоб робочий день пройшов швидше. На вечір заплануйте зустріч із друзями – вам потрібно зарядитися позитивом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень