Несподіванка для Терезів і втома Раків: гороскоп на 28 жовтня

ОВНИ

Вам потрібно менше говорити й більше діяти. Годі складати плани – час почати їх втілювати у життя.

ТЕЛЬЦІ

Вам не варто переоцінювати свої можливості. Так, ви людина сильна й талановита, проте навіть ваші сили і таланти не безмежні. Намагайтеся бути реалістами.

БЛИЗНЮКИ

Сприятливий день для того, щоб вчитися новому та вдосконалювати свої навички. Вам легко даватимуться нові знання, які невдовзі дуже вам знадобляться.

РАКИ

Ви багато працюєте й ваша втома може проявитися у вигляді забудькуватості та неуважності. Контролюйте себе й не соромтеся записувати усе важливе.

ЛЕВИ

Зірки обіцяють хороший день. Якщо ж раптом щось піде не так, то вам буде до кого звернутися за допомогою та підтримкою.

ДІВИ

Намагайтеся зробити так, щоб вас менше турбували цього дня. Тоді у вас буде можливість зробити усе заплановане. Причому, зробити якісно.

ТЕРЕЗИ

Цього дня може відбутися щось дуже несподіване. Будуйте свої плани так, щоб їх можна було безболісно перекроїти.

СКОРПІОНИ

Ваша інтуїція дуже допоможе вам цього дня. Ви зможете чітко зрозуміти, чого хочуть від вас люди і що вони насправді до вас відчувають.

СТРІЛЬЦІ

Хтось зможе зіпсувати вам настрій однією лише своєю присутністю. Намагайтеся не звертати уваги на людину, яка вас дратуватиме і поганий настрій буде забезпечений їй, а не вам.

КОЗЕРОГИ

Це вдалий день, щоб захистити свої права, тому не мовчіть, якщо вас щось не влаштовує. Але будьте при цьому максимально чемними.

ВОДОЛІЇ

Незабаром вам потрібно буде виступити перед численною аудиторією. Найімовірніше, це буде презентація нової продукції або початок нового спільного проекту. Щоб бути більш переконливим починайте готуватися вже зараз.

РИБИ

Ви втомилися від людей, тому сама лише думка про те, що й цього дня вам доведеться постійно перебувати у товаристві та підтримувати розмову псує вам настрій. Присвятіть день тільки собі. Прогулянки допоможуть вам знову знайти душевну гармонію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень