Близнюки отримають прибуток, а Рибам треба зайнятися здоров’ям: гороскоп на 21 жовтня

ОВНИ

Вам доведеться піти на компроміс. Вам краще домовитися, ніж вступати у відвертий конфлікт.

ТЕЛЬЦІ

Якщо вам подобається читати нотації та повчати людей, то цього дня ви зможете це робити без шкоди для взаємин із оточуючими. Більше того – люди будуть прислухатися до ваших слів.

БЛИЗНЮКИ

Активнісь призведе до гарного та стабільного прибутку. Головне, нічого не бійтеся і чітко дотримуйтеся плану дій.

РАКИ

Не поспішайте ділитися вашими потаємними думками з колегами або іншими людьми, з якими вас пов'язують ділові стосунки. Нічого доброго вони вам у відповідь не скажуть. У кращому випадку - не зважатимуть на ваші слова. 

ЛЕВИ

Колеги намагатимуться перекласти свої обов’язки на вас, пообіцявши відпрацювати в майбутньому. Не дозволяйте сідати вам на шию, бо не злізуть!

ДІВИ

Не поспішайте відмовлятися від несподіваної роботи. Вона може принести несподівано великі гроші. Та й новий досвід вам може знадобитися вже незабаром.  

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться багато спілкуватися цього дня. Хороший день для розширення зв'язків і контактів. Можливі цікаві новини з-за кордону.

СКОРПІОНИ

Якщо останнім часом ви відчуваєте фінансові труднощі, то цього понеділка все вирішиться якнайкраще. Комусь повернуть борг, а хтось матиме можливість додаткового заробітку.

СТРІЛЬЦІ

Колеги запропонують зустрітися у неформальній обстановці, щоб обговорити якісь робочі питання. На зустріч можете погодитися, а от від розмов на тему професійної діяльності, краще утриматися, бо вона може перерости у конфлікт.

КОЗЕРОГИ

Подумайте, що для вас краще: бути тим, хто відповідає за всі справи, чи стати неформальним лідером, який може об'єднувати та надихати людей на вирішення загальної задачі? Зараз у вас є шанс змінити до себе ставлення колег.

ВОДОЛІЇ

Якщо ви чогось не зрозумієте, то це може не найкращим чином позначитися на вашій подальшій діяльності. Тому, не соромтеся перепитати.

РИБИ

Намагайтеся не переоцінити власні сили - однаково переробити усі справи не вдасться, а здоров'я берегти треба. Вам потрібно більше дбати про стан свого організму.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень