Леви згадають давнє кохання, а Ракам запропонують сумнівний заробіток: гороскоп на 22 жовтня

ОВНИ

Інтуїція підкаже вам коли варто вчасно зупинитися, щоб не наробити помилок. Ваше внутрішнє чуття цього дня працюватиме прекрасно, але не варто покладатися лише на нього.

ТЕЛЬЦІ

Намагайтеся економно витрачати свою енергію. Також не потрібно брати на себе зайву відповідальність. Хороший час для впорядкування особистого життя.

БЛИЗНЮКИ

Ви зможете закінчити справу, яка довгий час не дає вам спокою. Цього дня все складеться ідеально і в особистих стосунках. Гармонія, взаєморозуміння і пристрасть – все для вас!

РАКИ

Цього дня зорі прогнозують вам непоганий заробіток. Але, якщо вам запропонують участь у якомусь ризикованому проекті, то краще відмовтеся. Скільки б грошей вам не обіцяли.  

ЛЕВИ

Цього дня на горизонті з’явиться хтось з вашого минулого. Можливо, ви захочете відновити старі любовні стосунки. Головне, добре подумайте чи готові ви до цього, адже ця історія знову може закінчитися нічим.

ДІВИ

Вам захочеться здивувати кохану людину. Будь-яким доступним вам способом. Не перестарайтеся, бо можете трохи налякати партнера. Або й відлякати.

ТЕРЕЗИ

У вашому житті починається новий етап. Намагайтеся розгледіти знаки долі, аби не пропустити щось хороше і важливе в житті.

СКОРПІОНИ

Ви можете дізнатися якусь сенсаційну новину. Однак, не поспішайте з висновками. Аби зрозуміти ситуацію потрібно вислухати обидві сторони, тому утримайтеся поки від докорів і коментарів.

СТРІЛЬЦІ

Спробуйте говорити цього дня лише правду. Не лукавте, це однаково не домопоже сподобатися комусь.

КОЗЕРОГИ

Вам не варто забувати про пильність у спілкуванні. Не дозволяйте неуважності заволодіти вами, бо навіть прості помилки можуть перерости у велику неприємність.

ВОДОЛІЇ

День буде непростим, але продуктивним. Справи вимагатимуть самовіддачі, але зроблена вами робота принесе успіх вже у найближчому майбутньому.

РИБИ

Не будуйте навколо себе стіни. Будьте простішими й не бійтеся висловлювати свої почуття та симпатії.

 

 Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень