Міцний горішок змінився до невпізнаваності: Як виглядає тяжкохворий актор зараз (ФОТО)

В артиста деменція

Голлівудський актор Брюс Вілліс, який страждає від лобово-скроневої деменції, через хворобу завершив кар'єру та припинив з'являтися на публіці. Зірка бойовиків й раніше вів закритий спосіб життя.

Нещодавно в мережі опублікували фото Брюса Вілліса під час однієї з прогулянок Лос-Анджелесом. Як пише Daily Mail, зірку бойовиків запримітили в районі Студіо-Сіті. Брюс Вілліс сидів на пасажирському сидінні автівки з охоронцями.

Вперше про хворобу Брюса Вілліса стало відомо в березні 2022 року. Тоді актор оголосив про завершення акторської кар'єри через афазію – хворобу, що негативно впливає на мовні та когнітивні здібності.

Однак вже через рік стало відомо, що в Вілліса насправді лобово-скронева деменція, яка швидко прогресує та не лікується. Наразі Брюс майже весь свій час проводить із сім'єю та не з'являється на публіці.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень