Троє людей померло від ускладнень COVID-19 на Рівненщині минулого тижня

Всі вони не були вакциновані від недуги

Троє людей померло від ускладнень COVID-19 на Рівненщині минулого тижня. Як повідомили Радіо Трек в обласному центрі контролю і профілактики хвороб, йдеться про двох чоловіків віком 31 та 68 років та одну 79-річну жінку. Вони не були вакциновані та мали складні, супутні захворювання.

Загалом кількість недужих в області зросла майже у 1,5 раза. За минулий тиждень зареєстрували 1222 випадки, 148 з них - діти. Через ускладнення 137 людей госпіталізували.

Нагадаємо, на Рівненщину надійшла вакцина від коронавірусу. 600 доз Комірнаті від Файзер передбачили для дорослих, ще 100 – для дітей. Для імунізації потрібно звернутися до сімейного лікаря.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень