Новий штам коронавірусу FLіRT, ймовірно, вже шириться Рівненщиною: Розповідає головний санлікар

Нині кількість хворих на COVID зростає

Новий штам коронавірусу FLіRT, ймовірно, вже шириться Рівненщиною. Таку заяву зробив головний санітарний лікар Роман Сафонов.

Наразі в області фіксують різке зростання кількості випадків COVID-19. За минулий тиждень додалося понад 800 хворих і це на півтисячі випадків більше, ніж було на тижнем раніше.

Близько сотні осіб госпіталізували. Найбільше недужих зареєстрували у Деражненській, Здолбунівській, Бугринській, Городоцькій та Рівненській громадах.

Загалом від початку року через ускладнення коронавірусу 16 людей померли. Тож фахівці закликають громадян вакцинуватися проти COVID-19.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень