Путін пригрозив Британії та США війною

Відомо, що його розлютило

Якщо Велика Британія і США дозволять Україні використовувати ракети великої дальності для ударів по цілях у його країні, то це означатиме вступ країн у війну. Про це заявив президент РФ-ї Путін.

Відомо, що сьогодні прем'єр Британії Кір Стармер і президент США Джо Байден проведуть переговори стосовно дозволу Україні бити по РФ ракетами Storm Shadow.

Очікується, що політики дійдуть згоди у цьому питанні.

Зокрема, на це рішення вплинуло те, що країна-агресорка закупила в Ірану понад 200 балістичних ракет. Таку Співпрацю Москви і Тегерана на Заході назвали «значною ескалацією».

Тим часом Путін на російському державному телебаченню 11 вересня наголосив, що цей крок «суттєво змінить саму природу конфлікту». Мовляв, Москва буде змушена відповісти.

- Це означатиме, що країни НАТО перебувають у стані війни з Росією. Ми ухвалимо відповідні рішення на основі загроз, з якими ми зіткнемося, - заявив господар Кремля.

Британський прем'єр Кір Стармер рішуче відкинув звинувачення Путіна. Він нагадав про право України на самооборону, бо «конфлікт розпочала Росія» та незаконно вторглася до сусідньої країни.

- Росія може негайно припинити цей конфлікт. Україна має право на самооборону, і, очевидно, ми абсолютно повністю підтримували право України на самооборону, надаючи можливості для навчання.

 

Але ми не прагнемо жодного конфлікту з Росією. Це навіть не є нашим наміром, - пояснив політик позицію союзників.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень