Він намагався «нагнути» Зеленського: помер Олександр Масляков – засновник «КВН»

Був довіреною особою Путіна

На Росії помер ведучий та засновник «Клубу веселих і кмітливих» (російською КВН, – ред.) Олександр Масляков. Йому було 82 роки.

За даними російських ЗМІ, причиною смерті Маслякова став рак легенів. У нього була неоперабельна пухлина.

8 місяців тому лікарі сказали, що лікування вже не допоможе.

Останню гру КВК Масляков провів у 2022 році

Від початку цього року Масляков був у поганому стані, важко розмовляв, мав утруднене дихання. Ускладнили ситуацію й наслідки Covid-19 – коронавірусом ведучий перехворів двічі.

 

Останнім часом він пересувався на гольф-карі з охороною.

Масляков публічно підтримував Володимира Путіна, багато років поспіль був його довіреною особою на виборах та був особисто присутній на інавгурації Путіна у 2018 році

НАГАДАЄМО

  • Офіційний дебют «95-го кварталу», у складі якого грав і нинішній президент Володимир Зеленський, відбувся в 1998 році на фестивалі команд КВК в Сочі.
  • Після успішного дебюту на них звернув увагу Масляков, запропонувавши виступати в Вищій лізі, але було вирішено придумати для колективу більш упізнаване ім’я.
  • Саме тоді вперше з’явилася назва «95-й квартал», на честь одного з районів міста.
  • Однак, вже на початку 2000-х стосунки між Масляковим та Зеленським погіршилися, позаяк капітан «95 кварталу» не захотів слухняно виконувати кулуарні команди засновника та фактично власника «КВН»
  • Стався конфлікт, який переріс у повний розрив, після чого Зеленський домовився з продюсером Олександром Роднянським і стартував із власним шоу на «1+1»
  • Шоу мало назву «95-ий квартал»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень