«Путін скоро буде там же, де і Гітлер», - військовий про те, як Рейх намагався помститися Британії

І чим те все закінчилося

Юрій Касьянов на колажі -- в центрі

Юрій Касьянов, крім того, що воює, волонтерить та створює далекосяжні БПЛА, відомий ще неабиякою обізнаністю у воєнній історії.

Це дозволяє йому періодично проводити досить цікаві паралелі. Приміром, ось як Касьянов прореагував сьогодні на повітряну атаку РФ:

ПУТІН у ПЕКЛІ


Усю війну Гітлер виношував підступні плани жорстокої помсти англійцям за те, що вони не здалися, як Франція, 1940 року, і продовжили – спочатку поодинці – боротьбу проти нацизму.

 

Після поразки фанцузів німці почали готувати десантну операцію «Морський лев», але скоро з'ясувалося, що захопити Британські острови з моря їм не по зубах.

 

Тоді 1940 року німці почали повітряний наступ, сподіваючись на міць Люфтваффе, але і в повітрі не досягли успіху.

 

Гітлер наказав розробити нову руйнівну «зброю відплати» проти Британії – V-Waffen – крилату ракету Фау-1, балістичну ракету Фау-2, наддалекобійну артилерійську гармату Фау-3.

 

13 червня 1944 року розпочався другий повітряно-ракетний наступ на Англію. Нацистська пропаганда обіцяла втопити непокірний острів в океані.

 

Загалом по британцях було випущено 10 492 крилатих ракет Фау-1 і 1359 балістичних ракет Фау-2. Не всі вони долетіли до своїх цілей, але ті, що долетіли, вбили десятки тисяч людей і призвели до серйозних руйнувань.

 

Проте англійці не здалися. І Гітлер незабаром застрелився.

 

І ми не здамося. Путінські погрози й удари в десятки разів слабші за нацистські. А сам Путін скоро буде там же, де і Гітлер – у пеклі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень