«Путін – мертвий»: Луценко про найцікавіший висновок з операції у Курській області

Це дійсно викликає багато питань

Ситуація з курською операцією яскраво демонструє відсутність згуртованої реакції російської державної системи та говорить про те, що «Путін – мертвий».Таку думку висловив військовий, політик, блогер Ігор Луценко у соцмережі Facebook.

Він зауважив, що нинішня ситуація дуже подібна до «маршу Пригожина на Москву».

- Що цікавого з нинішнім Курськом, так це якісна тиша перед операцією і демонстративне застосування реєстрових частин ЗСУ при атаках на територію РФ.

 

Такого раніше не було.

 

Навіть станом на зараз є уже важливий підсумок.

Як і під час деяких попередніх рейдів на територію Московії, так і під час маршу Пригожина на Москву, відсутня належна і згуртована реакція російської державної системи", - написав він.

Ігор Луценко -- екс-народний депутат, активіст Майдану, ветеран АТО, військовослужбовець, аеророзвідник, письменник

Військовий зазначив, що одна частина російського держапарату бреше, а інша намагається воювати, однак явно в неї немає належних сил. Команди зверху немає на це. Евакуації немає, цивільний захист не працює.

- Тому я погоджуюся, що Путін мертвий. Вся його держава чекає на команди, а команди не йдуть і не йдуть. Це треба пояснювати усім, хто боїться Росії.

 

Це було очевидно ще у минулому році, а нині - знову видно", - додав Ігор Луценко.

Раніше ми писали про таке:

Воїни ЗСУ зайшли у Курську область рф: експерт пояснив, як прорив кордону вплине на війну (ФОТО)

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень