Ветеран назвав зброю, яка «поставить крапку» на ракетоносіях рф   

В цьому можуть допомогти не тільки F-16

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Ветеран війни, громадський активіст Олег Симороз вважає, що коли в акваторії Чорного моря не буде російських кораблів-ракетоносіїв, можна буде говорити про повну перемогу над Чорноморським флотом рф.

- Звичайно, тут нам допоможуть нові сучасні БПЛА, але насправді в морі вони не такі ефективні, тому що в морі їх легко помітити.

 

Втім, ще починаючи з крейсера «Москва», у морі себе найкраще зарекомендували керовані крилаті ракети, які можуть маневрувати, – розповів Олег Симороз і зауважив, що розвиваючи програму ракет «Нептун», Україна може закривати ці питання.

Олег Симороз -- відомий воїн та активіст. Він втратив обидві ноги, але -- не бойовий дух (ФОТО: УП)

Також знищити ворожий Чорноморський флот допоможуть літаки F-16, які можуть випускати і ракети малої, середньої і великої дальності, і протикорабельні ракети, і маневрові.  

- Якщо вдало застосувати F-16, виходити десь з Одеської області в акваторію Чорного моря і там відстрілюватися якісними західними керованими ракетами, а в них є модифікації ракет, які розроблені саме проти кораблів, – додав ветеран.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень