Суд у Хмельницькому виправдав чоловіка, який від ТЦК захищався ножем

Виявилося, що чоловік – не нападник

В Україні триває мобілізація. Через це між військовозобов’язаними і представниками ТЦК часто відбуваються конфлікти і навіть сутички. Нерідко такі справи доходять до суду.

Одним з результатів засідань поділився рівненський адвокат Юрій Клекотка. Він опублікував допис на своїй сторінці у Фейсбуці і так його прокоментував:

- Коли на вас нападають бандити, навіть якщо вони у формі, ви маєте право на НЕОБХІДНУ ОБОРОНУ.

Виявилося, що суддя Хмельницького міськрайонного суду виправдав чоловіка, який «напав із ножем на ТЦК». У матеріалах йдеться, що у травня він вчинив конфлікт із працівниками ТЦК та погрожував при цьому застосуванням канцелярського ножа.

Під час судового засідання чоловік пояснив, що гуляв вулицею і побачив, що з авто вибігло троє незнайомців із криком «ловіть його».

Чоловік почав тікати, сприйнявши їх за грабіжників.

 

На стадіоні його майже наздогнали. Боячись за життя, він дістав канцелярського ножа і крикнув не підходити.

Ці обставини, які повідомив чоловік , у судовому засіданні повністю підтвердила свідок, очевидиць цих подій та сам представник ТЦК , який додатково повідомив, що представитись не встиг, адже чоловік відразу ж почав втікати.

Крім того, у матеріалах справи були відсутні будь-які документальні підтвердження того, що у вказаний час та місці інші працівники ТЦК СП були при виконанні своїх службових обов`язків.

Суд закрив справу через відсутність доказів виконання працівниками ТЦК службових обов’язків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень