В Путіна не буде вибору: що заставить диктатора віддати території Україні?

Пояснення експерта

Ізраїльський експерт Давид Шарп в інтерв'ю Олексію Гомону на YouTube пояснив, що станом на зараз неможливо ставити РФ ультиматум, щоб вона відступила до кордонів 2022, або 1991 років.

Натомість можна пройти всі необхідні етапи, щоб Путін відмовився від раніше захоплених окупантами територій України.

- Щоб Путін сам зважився на такий крок, то Росія має якщо не зазнати важкої поразки, то має зазнати таких невдач, щоб опинитися перед настільки жахливими перспективами «розбитого корита», що Путіну доведеться зважитись на такий крок, - стверджує Шарп.

Іншим варіантом розвитку подій може бути зміна режиму у РФ. Тоді, за словами ізраїльського експерта, буде простіше, і зовсім не обов'язково навіть завдавати найважчої поразки Росії.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень