Повернення до меж 1991 року: Зеленський відповів, чи досі Україна прагне цього

Який найкращий спосіб зупинити війну

Президент України Володимир Зеленський. Фото - УП.
Президент України Володимир Зеленський. Фото - УП.

Президент України Володимир Зеленський заявив, якщо російські війська залишаться на території України – це перетвориться у заморожений конфлікт і матиме ризик повторного вторгнення росії.  

Відповідаючи на питання, чи стоїть перед Києвом мета повернути контроль над територіями в межах 1991 року, президент відповів:

Нам потрібно, щоб путін програв. Ми не хочемо, щоб він був на нашій території, тому що в будь-якому разі це заморожений конфлікт. І це питання років, коли він знову прийде з вторгненням, а він це зробить.

Він додав, що найкращий спосіб зупинити війну – це підготувати план і організувати протягом наступних місяців другий саміт миру: «Щоб світ натиснув на путіна зупинити війну».

Джерело: Радіо Свобода

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень