Постійні іміджеві втрати Путіна можуть завадити Росії продовжувати війну з Україною, - The New York Times

Однако (с)

Не всі в Україні усвідомлюють, але чи не головна задача «курської операції» ЗСУ це завдати ворогу передовсім – іміджевих втрат і похитнути монолітність підтримки Путіна.

Днями, з приводу цього вийшла навіть окрема стаття в  The New York Times. Її автори повідомляють, що

Згідно з аналізом компанії FilterLabs AI, яка відстежує коментарі та публікації на сайтах, більшість повідомлень в інтернеті, де йдеться, про курську операцію ЗСУ та наші просування в глиб Росі, розцінюються як – провал російського уряду і самого диктатора.

Характерно, що аналогічними є й коментарі та повідомлення російських соцмереж. Як зазначає видання

Позитивне ставлення до Путіна серед населення РФ помітно знизилося вже після повстання Пригожина, але зсув у настроях став ще різкішим саме після початку Курської операції.

У матеріалі наголошується, що президента Росії допоки ще загалом підтримують у Москві, проте у віддалених регіонах країни розчарування Кремлем наростає.

І хоча зараз ще важко визначити ефект від українського наступу, проте вже ясно, що Путін перебуває у доволі скрутному становищі.

«Якщо престиж і популярність президента Росії впадуть у ключових регіонах, де зараз посилено проходить вербування людей на війну (особливо якщо росіяни відчують, що бойові дії йдуть погано), Кремлю буде складніше поповнити лави військових, - пише FilterLabs.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень