Чого Путін боїться найбільше? Український генерал розкрив його «привиди минулого»

Та розповів про настрої, які панують у ворожій армії

На думку ексголови Служби зовнішньої розвідки України генерала Миколи Маломужа, Путін дуже боїться зради власної армії, тому розраховує тільки на вузьке коло довірених осіб та спецслужби.

Про це пише «Еспресо».

За словами генерала, у ворожому стані в Курській області зараз «панує дезорганізація». Неочікувані удари там, де росіяни не готові до потужних бойових дій, дестабілізують не тільки армію, а й кремлівську владу.

- Зараз у Кремлі намагаються зробити ставку на найдовіреніших осіб. Оскільки, Путін боїться. За ним ходить ще той “привид Пригожина” і він боїться повторення ситуації. Він боїться, що проти нього можуть піти його ж військові.

 

Саме тому, він робить ставку спецслужби, довірених осіб та службу зовнішньої розвідки РФ. Втім, вони нічого не контролюють. Це не їхнє завдання й специфіка. І наступ Сил оборони на Курщині це довів, – пояснив Маломуж.

Він зазначив, що у Росії зараз хаотично шукають рішення, як зупинити просування українських сил на Курщині.

- Вони все розуміють. Стягують якісь війська і створили координаційний штаб, який навіть не має єдиного командування. Зараз у Кремлі намагаються знайти винних генералів за провал оборони Курської області.

 

Щобільше, ті війська, які вони зараз перекидають в Курську область, не мають досвіду бойових дій. Зокрема, з Калінінграда, з інших далеких регіонів РФ й звісно строковики. Всі ми бачили, як воюють їхні строковики.

 

Саме тому, вони будуть змушені перекидати бойові частини з гарячих напрямків на території України. Однак, це їм не допоможе. Вони досі не мають єдиного командування й не знають, що їм робити, – зауважив Микола Маломуж.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень