Місто Звягель, що за 100 км від Рівного, атакували «Шахеди»: розтрощені будинки і пошкоджений важливий об’єкт (ФОТО)

На щастя, обійшлося без жертв

Цієї ночі в Україні відбулася чергова атака ворожих дронів-камікадзе типу «Шахед». Близько 1 ночі сигнал повітряної тривоги оголосили на Рівненщині і вона тривала близько двох годин. Інформацію про роботу сил ППО у нашій області немає.

Втім, є влучання у сусідній, Житомирській, області.

Там дрони атакували Звягельську громаду. Внаслідок удару постраждав один із інфраструктурних об’єктів, а уламки пошкодили будинки, повідомили у міській раді Звягеля. На місці працює комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджене та знищене житло. Зокрема, влада міста повідомила таке:

- Сьогодні вночі ворог знову атакував нашу громаду дронами-камікадзе, внаслідок чого постраждав один із інфраструктурних об'єктів.

 

Уламками пошкоджено кілька приватних будівель, але, на щастя, жертв та постраждалих немає. Наслідки повітряної атаки вже локалізовані спеціальними службами.

 

На місці працює комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

 

Дякуємо силам ППО. Продовжуємо підтримувати наші Збройні Сили та дбати про власну безпеку.

 

При оголошенні повітряної тривоги не забувайте прямувати в укриття. Бережіть себе! — йдеться у повідомленні.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень