Війська Білорусі сунуть у сторону Рівненщини і Житомирщини: відомо, чи є вже на кордоні ворожа техніка (ВІДЕО)

Ситуація загострилася напередодні

Після інформації, що ЗСУ зайшли у Курську область на росії, Білорусь почала підігрувати ворогу. Зокрема, з’явилися дані, що президент Білорусі Олександр Лукашенко наказав своїм військам терміново взяти під контроль Гомельський і Мозирський напрям. Ці райони межують із територією України на Рівненщині та Житомирщині.

Оператори міністерства оборони білорусі відзняли три танки, спробувавши створити ефект масштабного перекидання.

 

Ймовірно, дії білоруських військових мають ознаки відволікаючого маневру, щоб відтягнути на себе частину українських військ, які можуть бути використані в якості резерву на території Курської області. 

Яка обстановка поблизу державного кордону?

Втім, наразі ситуація контрольована, повідомив речник прикордонної служби Андрій Демченко. Зокрема, в ефірі телемарафону він зауважив таке:

- Ні техніки, ані військ на кордоні з Білоруссю наразі не фіксуюється.

 

По кордону ситуація незмінна, вона повністю контрольована.

 

Але звісно ми бачимо, що Білорусь вчергове починає нагнітати ситуація, щоб продовжувати «підігрувати» Росії, - заявив речник прикордонної служби Андрій Демченко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень