Тонкий натяк королеви Єлизавети II на те, що вона думала про путіна

Це цікаво

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

У книжці Крейга Брауна «Подорож навколо королеви» є згадка про один кумедний випадок про те, як королева Єлизавета II зустрічалася з російським президентом путіним у 2003 році.

Тоді на зустріч із королевою російський диктатор запізнився аж на 15 хвилин, що неприпустимо за королівським протоколом. На заході також був присутній міністр внутрішніх справ Девід Бланкетт, який приїхав зі своїм собакою-поводирем. І в той момент сталася дуже цікава ситуація.

Коли президентська свита нарешті з'явилася в полі зору, собака-поводир Бланкетта, Сейді, почав гавкати. Жахнувшись, міністр перепросив королеву. А вона просто відповіла: «У собак цікаві інстинкти, чи не так?» – йдеться у книзі.

Автор книги пояснив, що у королеви Єлизавети II був блискучий спосіб висловити свої почуття за допомогою кількох ретельно підібраних фраз. І фраза, сказана про собаку та путіна, чудове тому підтвердження. Вочевидь, королева була обурена тим фактом, що російський президент запізнився до неї на зустріч.

 Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень