Дітей не чіпаємо, але Путіна… Його цілком можна ліквідувати – з повітря, - Касьянов (ВІДЕО)

«Якою має бути помста?»

Можливо Юрій Касьянов – розробник далекосяжних БПЛА – має на увазі щось інше, але сама ідея – не чіпати дітей, а спрямовувати удар по голові Кащея виглядає доволі цікавою.

Судіть самі:

- Якою має бути помста? Холодною, розважливою, ефективною. Лікарня за лікарню – не наш метод.

 

Замість того, щоб виривати в чудовиська око за оком, зуб за зубом, краще одразу відокремити голову від тіла.

 

На відео – працівники ФСО (федеральної служби охорони) разом із роботягами оглядають каналізаційні люки на Садовому кільці в москві на шляху проходження кортежу путіна.

 

Це виправданий метод для пошуку закладеної вибухівки. Але сучасні технології, якими ми активно користуємося на війні, дають змогу доставити подарунок у потрібний час і потрібне місце. Повітрям.

 

Технічно це нескладно. Організаційно – не просто, проте цілком може бути реалізовано. Головне – немає «доброї волі».

 

Був один раз приліт по кремлю двох безпілотників – і на цьому все.

 

Зате на Банкову не прилітає – б'ють по лікарнях. Може в цьому секрет довголіття путіна?

А от який коментар опублікували під цим дописом Касьянова

Вольдемар Головатюк

 

«Вчорашній рашистський ракетний теракт має закладену в собі ж відповідь – чого насправді боїться рашка.

 

Удар, окрім по дитячій лікарні з метою схилити нас до капітуляції, одночасно був нанесений в КБ «Промінь» – у виробництво наших ракет.

 

Ось чого рашка боїться. Наших ракет.

 

Коли срані «воєн льоти» стратегічних бомбардувальників відчують на своїй шкурі: за запуск ракети по дитячій лікарні в Україні одразу ж, в ту саму ніч, у відповідь прилітає вже наша ракета прямо в той під'їзд в Зажопінску, де спить його жена і красавіца-дочка, тоді одразу у путіна радісних підріл бажаючих натискати кнопку по дітях поменьшає.

 

Але тут нас цікавить інше.

 

Навіть на 3-й рік війни влада зеленого паяца і його 5 менеджерів не зробила нам масове виробництво ракет. Нептуном раз у минулому місяці вдарили по порому біля Криму – на цьому все.

 

Чи могли ми повірити 2 роки тому, що  «критика не на часі» - закінчиться в нас відсутністю масового випуску ракет навіть на 3-й рік війни?

 

Іран (!) під санкціями(!) клепає ракети ТИСЯЧАМИ. Ракети  здатні проривати ППО/ПРО Ізраїлю, США і Йорданії разом узятих. Рашка під технологічним ембарго 3-й рік масово клепає їх з крадених західних деталей.

 

Та навіть при Порошенку в умовах відмови Заходу постачати нам технології ми за 2017, 2018 і частину 2019 видали Вільху і ПКР Нептун на випробування З НУЛЯ».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень