Мета №1: Експерт назвав цілі в Україні, по яких путін збирається гатити  

Намагаються бити по енергетиці (с)

Військовий експерт Владислав Селезньов розповів, першочергове завдання та головна мета армії путіна – знову занурити Україну в умови блекауту.

Вони працювали винятково по об'єктах енергетики. Одеса, Київ, Львів, Івано-Франківщина, Тернопіль. Вони намагалися бити по енергетиці, щоб знову занурити нас у блекаут. Це єдине, що їх цікавить у першу чергу, – зауважив Владислав Селезньов.

При цьому він додав, що на інтервали між обстрілами впливає дуже багато факторів. Серед них – чи передадуть північнокорейські друзі путіна велику кількість ракет типу KN-23.

Радянські нормативи кажуть про таке: часовий проміжок між перезаряджанням і вильотом літака на нове бойове завдання після повернення з попереднього – 16-17 годин. Звісно, що у росіян таких ресурсів навіть і близько немає. Майже сотню ракет вони накопичували доволі тривалий час, понад місяць, – зауважив Владислав Селезньов.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень