Екскомандир «Айдару» розповів, що треба робити українцям, щоб дожити до перемоги

Треба тримати голову холодною

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Ветеран АТО, екскомандир роти батальйону «Айдар» Євген Дикий порадив українцям «трошки розлюднитися» та менш емоційно сприймати трагедії, що пов'язані з війною. Адже людська психіка не здатна витримувати дійсність, із якою нині стикаються українці.

Нам потрібно кожному собі встановлювати фільтри, через які ми будемо відсікати надмірні емоції. Бо горя навколо йде стільки, що коли не встановити ці фільтри… Нормальна людська психіка не здатна це витримувати. А нам треба це витримати. Тому слід відрізати від себе біль, людські страждання, максимально раціоналізувати поведінку, – пояснив Євген Дикий.

Він також додав, що давати подібні поради,  легше, ніж їх дотримуватися. Однак, щоб дожити до перемоги, українцям необхідно тримати голову холодною.

Джерело: Главком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень