На Закарпатті помер мобілізований. Рідні стверджують, що його побили

У поліції розпочали розслідування

На Закарпатті місцева мешканка звернулася до представника омбудсмена з інформацією, що її батько помер після побиття співробітниками ТЦК. Через це правоохоронці проведуть розслідування, повідомив уповноважений Ради з прав людини Дмитра Лубінця у Telegram.

Він наголосив, що на Закарпатті зросла кількість звернень щодо неправомірних дій співробітників територіальних центрів комплектування.

- Так, до мого представника в Закарпатській області звернулася громадянка України, яка у своєму зверненні повідомила про незаконне, на її думку, затримання працівниками ТЦК та СП її батька та побиття, що призвело до його смерті, - розповів Лубінець.

За його словами, на цьому тлі необхідно терміново провести розслідування. Відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 128 ККУ (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) внесено до ЄРДР.

Лубінець додав, що він уже скерував запит генпрокурору України Андрію Костіну, щоб встановити всі обставини справи.

- У разі виявлення порушень, вимагатиму притягнення до відповідальності винних посадових осіб, незалежно від їхніх звань, рангів та посад, які вони займають, - підкреслив він.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень