Лишилась в Україні, але є нюанс: де зараз живе та чим займається Людмила Янукович (ФОТО)

Без нічого, президент-утікач свою «першу леді» не залишив

Людмила Янукович, колишня перша леді України, після втечі її чоловіка Віктора Януковича у 2014 році відійшла від публічного життя. Про її місцеперебування було мало відомо протягом останніх років.

Де зараз живе Людмила Янукович

Після втечі Януковича з України Людмила Янукович оселилася в анексованому Криму.

Попри скромну назву, цей маєток є елітною садибою на площі 1,2 гектара з власним пляжем, триповерховою віллою, спа-центром та іншими зручностями і знаходиться у курортному селищі Відрадне.

 

Територія оточена посадками кипарисів і сосен, та перекрита масивними воротами, що забезпечує приватність.

Її новою домівкою став родинний маєток у Великій Ялті, який раніше в оточенні Януковича називали «чайним будиночком».

Хоча раніше Людмила Янукович вважала цей маєток надто розкішним і пафосним, після подій 2014 року вона була змушена задовольнятися тим, що отримала.

Зараз вона веде усамітнений спосіб життя, далеко від публічних подій і журналістів, а сам маєток перебуває під охороною.

Селище Відрадне. Цей населений пункт розташований на самому березі моря між селищами Масандра, Нікіта і власне Ялтою.

Згідно з даними Радіо Свобода, право власності на будинок оформлено на фірму, близьку до колишнього міністра оборони Павла Лебедєва та ветеранів спецслужб, що пов'язує її з колишніми союзниками Януковича.

Чим займається Людмила Янукович зараз

Окрім маєтку в Криму, Людмила Янукович, за неофіційними даними, має власний бізнес у Севастополі. Через систему посередників вона, ймовірно, володіє мережею елітних продуктових супермаркетів під назвою «Меркурій».

Ця мережа відзначилася тим, що змогла обійти російські санкції, торгуючи продуктами з Європи, зокрема французькими сирами та іспанськими м'ясними делікатесами, попри заборону.

 

Хоча митні органи кілька разів вилучали заборонені товари, незабаром вони знову з'являлися на полицях магазинів.

 

Вхід у севастопольський супермаркет, яким, як припускають, володіє Людмила Янукович

ЗМІ зазначають, що попри те, що структура власності мережі нагадує схему володіння маєтком у Криму, прямих доказів того, що Людмила Янукович є власницею магазинів, немає. Самі ж представники торговельної мережі відмовляються коментувати це питання.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень