Найдорожчі 1-кімнатні квартири у новобудовах Рівного (ФОТО)

Скільки часу об’єкти перебувають у процесі продажу – невідомо

Нерухомість у Рівному попри виклики реальності постійно дорожчає. У серпня, за даними сайту Дім.ріа, вартість 1 м2 становить 987 доларів. А у липні середня вартість нерухомості була дешевшою на 13 доларів.

Ми проаналізували оголошення на популярному майданчику і пропонуємо вам переглянути ТОП-5 найдорожчих 1-кімнатних квартир у новобудовах Рівного.

ЖК «Театральний»

Очолює рейтинг помешкання у ЖК «Театральний». Будинок розташований неподалік драмтеатру і ринку. Все необхідне – поруч. Вартість за квартиру площею 53 м.кв. становить 117 тисяч доларів. Тобто, 2207 доларів за квадрат. Помешкання розташоване на 6 поверсі з 11-ти.

Зокрема, представник власника, так описує оселю:

-  Квартира у будинку ВІП-класу, самий центр. Чудова площа квартири, ремонт, мебльована, всі роботи зроблені якісно. У будинку цілодобова охорона, відеонагляд.

 

Хороша інвестиція або для власного проживання у самому серці Рівного.

ЖК «Рrestige Аpartments»

На вулиця Саймона Сміта, неподалік краєзнавчого музею, розташований ЖК «Рrestige Аpartments». Там за 110 тисяч доларів продають квартиру площею 45 м.кв. Тобто, 2244 долари за квадрат. Помешкання розташоване на 4 поверсі з 11-ти.

Квартиру описують так:

Квартира у будинку ВІП-класу, мебльована, якісний ремонт, хороша інвестиція, невисокі комунальні послуги, оптимальна площа.

ЖК « Театральний»

Ще одна пропозиція неподалік драмтеатру. Тут продають квартиру абсолютно без меблів, але з ремонтом. За 64 м.кв просять 100 тисяч доларів. Тобто, 1562 долари за квадрат. Помешкання розташоване на 2 поверсі з 11-ти.

Представники власника так характеризують житло:

- Односпальнева квартира, розташована на другому поверсі в самому серці міста. Загальна площа квартири становить 64 м.кв, що забезпечує достатньо простору для комфортного проживання.

 

Особливістю цієї квартири є велика тераса площею 15 м.кв. Розвинена інфраструктура.

ЖК: Набережний квартал

На вулиці Чорновола, навпроти парку, продають 1-кімнатну квартиру площею 63 м.кв. Її ціна – 83 тисячі доларів. Тобто, 1317 доларів за квадрат. Помешкання розташоване на 5 поверсі з 11-ти.

Описують житло так:

- Центр міста, поруч з парком Шевченка. Прекрасний краєвид на парк та Покровський собор. Усе у пішій доступності. Велика парковка біля будинку. Колясочна для мешканців у під'їзді.

ЖК «Panorama De Luxe»

Неподалік Басівкутського озера на вулиці Чорновола розташований ЖК «Panorama De Luxe». Там продають однокімнатну квартиру за 79 тисяч 500 доларів. Її площа 50 м.кв. Тобто, 1590 доларів за квадрат. Помешкання розташоване на 7 поверсі з 7-ми.

Про квартиру кажуть таке: 

- Панорамні вікна, з яких відкривається вид на захід сонця та нічне місто. Лишається все. Квартира задовільнить найвибагливішого покупця.

 

Тепла підлога по всій квартирі, укомплектована на 100%, якісний, сучасний ремонт.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень