Найдорожчі - однокімнатні: у Рівному подорожчали квартири 

За пів року на 8%

Квартири у Рівному дедалі дорожчають. Найбільше в ціні зросло однокімнатне житло.

За пів року вартість квартир підскочила  на 8%, і сьогодні на вторинному ринку однокімнатна квартира коштує близько 40 тисяч доларів.

 

На первинному ринку за квартиру площею 40 метрів доведеться віддати 35 тисяч доларів, і це житло без ремонту - після будівельників. ( 35 тисяч гривень за 1 м2).

Аналітики пояснюють це високим попитом. 

Двокімнатні квартири у Рівному теж подорожчали, зараз йдеться вже про 54 тисячі доларів, за двокімнатну квартиру у цегляному будинку.

Ціна трикімнатних квартир на вторинному ринку не змінилася - це 65 тисяч доларів. Фахівці зазначають, що ці квартири повільніше зростають у ціні через високу вартість утримання квартир, зокрема витрат на опалення. 

Джерело: ЛУН статистика

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень