Українці дарма бояться квартир на першому й останньому поверхах. А який поверх має найбільший попит на ринку?

У більшості випадків перестороги ще з радянських часів

Купуючи квартиру, більшість покупців ігнорують повідомлення про продаж житла на першому чи останньому поверсі будинку. А дарма, вважають експерти.

З радянського періоду в українців залишилося упередження, що квартира на першому поверсі буде холодною, через холодні підвали. А у вікна першого поверху простіше влізти грабіжникам та зазирати сусідам. Втім, це не стосується нового житлового фонду.

Переважно сучасні житлові комплекси передбачають, що на першому поверсі працюватимуть комерційні установи, тож житлові приміщення розташовані вище. Монолітно-каркасна технологія дозволяє виливати фундамент таким чином, що усі ці застарілі забобони нівелюються.

Тож остерігатися квартир на першому поверсі нічого. До того, це зручніше мало мобільним категоріям, та ближче доступ до укриттів, що теж для багатьох покупців тепер має значення.

А от щодо житла на останніх поверхах, то останніми роками відмов на придбання квартир на первинному ринку на останньому поверсі продавці не відзначають. Часто вищі поверхи навпаки обирають через краєвиди, наприклад. Тобто, для багатьох покупців це перевага.

Тільки з початком повномасштабного вторгнення, загрози обстрілів та вимкнення світла покупці не розглядають купівлю помешкання на останньому поверсі.

Найбільший попит має житло на 3-7 поверхах. Саме цими квартирами на ринку цікавляться найбільше.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень