Найдорожчі квартири в Україні та як зміниться ціна на житло наступного року

Фахівці зафіксували зростання інтересу до квартир на вторинному ринку

На сьогодні найдорожчі квартири в Ужгороді, Львові та у столиці. Зокрема, у Києві ціна за 1 м.кв у середньому коштує близько 2 тисяч доларів.

Впродовж 2023 року значно стрибка цін на житло не відбулося. При цьому незначне зростання відбулося влітку, а під кінець року вартість житла стабілізувалася.

Відзначили експерти й збільшення попиту на житло на вторинному ринку. Найбільше таких пропозицій у Миколаївській, Херсонській та Чернігівській областях. Але зважаючи на обставини, про шалене зростання попиту у цих регіонах не йдеться.

Зберігається й високий попит на оренду квартир. Це пов’язано із міграцією внутрішньо переміщених осіб. Чим далі житло знаходиться від «гарячих точок» на лінії зіткнення, тим вищою є вартість квартир.

Ситуація на ринку і передусім ціни на житло наступного року напряму будуть залежати від ситуації на фронті, перебігу війни та динаміки звільнення України від загарбників та економічної ситуації в країні.

Джерело: OBOZ.UA

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень