У Києві маленьку кімнату площею 10.м.кв у панельці переробили на «квартиру» і продають за 23 тисячі доларів

Який вигляд має житло

У Києві продають квартиру площею всього 10 квадратів. Квартира на першому поверсі панельного будинку. І хоча вона розташована в Дніпровському районі, на лівому березі і в старому житловому фонді, за неї просять 23,5 тис. доларів. Тобто по 2300 доларів за квадрат.

Квартиру новим власникам пропонують використовувати для оренди. В оголошенні йдеться про «дохідність у 3200 доларів річних».

 

Це близько 132 тисяч грн (або 11 тис. грн на місяць).

 

Насправді за таку суму в Дніпровському районі можна орендувати квартиру площею в чотири рази більше: 37-40 квадратів.

Ймовірно, квартиру «створили», відокремивши одну з кімнат. Згідно з державними будівельними нормами, мінімальна площа квартири має становити 30 квадратів. Ця «квартира» має площу всього 10 квадратів. Це одна з найменших квартир на ринку нерухомості Києва.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень