Стало відомо, чому українці масово продають квартири

У чому справа

Українці масово продають житло.

Станом на кінець червня кількість активних оголошень про продаж квартир досягнувши майже 270,5 тисячі. Через велику кількість пропозицій на ринку власникам квартир стає дедалі тяжче знайти покупця. Про це повідомила керівниця сектору розвитку продажів відомого сайту для розміщення оголошень Оксана Остапчук.

За її словами, попри те, що все більше українців намагаються продати житло, попит на нерухомість – низький. Середня кількість відгуків на одне оголошення зменшилася на 9,5%.

Така тенденція, на перший погляд, виглядає трохи дивно. Бо і рієлтори, і забудовники кажуть, що попит на житло потроху зростає, зокрема, чимало охочих придбати квартиру за пільговою іпотекою від держави в рамках програми «єОселя», — поділилася Оксана Остапчук.

Дві причини масового продажу квартир

  • Багато українців, які виїхали за кордон і знайшли роботу, вирішують продати своє житло в Україні, щоб мати стартовий капітал для придбання нерухомості в ЄС.
  • Невпевненість у безпеці. Через продовження військових дій та ракетних обстрілів навіть у тилових регіонах деякі власники вирішують продати своє житло та перейти на оренду або планують придбати нове житло після війни.

Джерело: Zagorodna.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень