Жити в однокімнатних квартирах небезпечно, або скільки метрів потрібно людині для щастя

Більшість людей прагнуть за будь-яку ціну мати свій власний куток

Найпопулярніше на ринку житло, це однокімнатні квартири. Мають попит і квартири студії і навіть смартжитло. Але настільки тісне житло може призвести до психологічного дискомфорту та навіть хвороб. Людина прагне мати своє житло, щоб відпочити після роботи, загалом почуватися в спокої і безпеці.

Але коли людина хоч трохи обживається у квартирі, то з'являються меблі, речі, книги тощо. Це все починає підсвідомо тиснути, тому що стає просто тісно.

 

Через брак простору нерідкісне явище - напади апатії, нервозності та депресії. Також тіснота може спричинити зайву вагу.

Крім того, буває що людина може відчувати безвихідь, оскільки розуміє, що зараз немає можливості змінити своє становище.
Що робити? Позбавлятися зайвих речей.

В ідеалі, в однокімнатній квартирі має проживати не більше двох осіб.

Щоб психологічний клімат радував обох, необхідно прислухатися один до одного, поважати бажання та особистий простір. Таке ставлення зменшить виникнення конфліктів. Тож періодично - треба хоча б гуляти окремо один від одного.

Треба розуміти, що в приміщенні, де знаходяться кілька людей, швидше поширюються інфекції, що передаються повітряно-краплинним шляхом. Однокімнатні квартири позбавлені наскрізної вентиляції.

 

Постійна нестача свіжого повітря, скупчення вуглекислого газу, задуха - сприяють зниженню імунітету.

Вчені провели експеримент. У ході нього встановили, що діти, які проживають у просторій квартирі, хворіли вдвічі менше, ніж ті, хто тулився з батьками в однушках.

Експерти встановили, що норма площі для проживання однієї особи дорівнює 14 м². Мінімально треба аби було не менше 9 метрів.

Сьогодні більшість забудовників закладають на одну людину покладено 33 м², на двох - 42 м², на трьох - 54 м².

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень