Де за кордоном можна придбати будинок за 1 євро? Список міст

Назвали умови, які для цього потрібні

Насправді придбати житло за кордоном іноді дешевше, ніж у власній країні. Адже в багатьох державах діють різні програми, за якими будинок може коштувати навіть 1 євро.

У яких містах найдешевші будинки, і як можна їх придбати?

 

Самбука, Італія

У містах і селах з низькою щільністю населення місцева влада пропонує дуже дешеве житло. Вона це робить для того, щоб повернути «життя» в місцевість і уникнути появи порожніх будівель. Проте слід врахувати два нюанси:

кожен, хто купить житло, зобов'язується відремонтувати його за 3 роки і витратити 15 тисяч євро.

 

Рубе, Франція

Місцева влада постійно розвиває місто і хоче, щоб його заселяли нові мешканці. Нерухомість там продають за 1 – 2 євро, але за цю вартість вона дуже стара. Умова тільки одна – прожити в будинку 5 років і вкласти пристойну суму в ремонт.

Окутама, Японія

Японці вірять, що якщо в оселі трапилося лихо, наприклад, смерть людини, то жити там більше не можна. Тому місцеві залишають свої квартири і будинки, а іноземці купують їх.

Людині, яка придбала таку «зіпсовану» нерухомість, пропонують спеціальну програму, за якою вік нового власника має бути не більш ніж 43 роки. Прожити в будинку він має 22 роки – опісля житло привласнюється.

Буффало, США

У США існує програма під назвою Urban Homestead Program, за якою можна придбати житло за 1 євро, але треба виконати умови. Нові власники мають прожити в оселі 3 роки та суттєво вкластися в ремонт. 

Влада Буффало не хоче зносити старі будинки й інвестувати в оновлення теж, а завдяки цій програмі їх ремонтують самі мешканці за власний кошт.

Джерело: 24 канал 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень