Самотність Левів і вдалий день Близнюків: гороскоп на 26 жовтня

ОВНИ

Ви бачите як збільшується кількість справ. Не відкладайте їх більше – намагайтеся зробити максимум вже цього дня. Інакше виникнуть проблеми і вам доведеться ледь не ночувати на роботі.

ТЕЛЬЦІ

Не кидайтеся у крайнощі. Вам потрібно чітко визначитися чого ж ви насправді хочете. Зараз у вас непростий час: вам хочеться і талант організатора показати, і повернути собі душевний спокій. Допомогою вам буде підтримка і розуміння ваших близьких, а також гармонія в домі.

БЛИЗНЮКИ

Нині вам вдаватиметься усе, за що б ви не взялися. Тому, подумайте чи варто витрачати день на рутинну роботу. Беріться за найскладніші завдання.

РАКИ

У вашому житті закінчується період протистоянь. Нарешті ви зможете видихнути й жити спокійно. Найближчим часом ніхто не зазіхне на те, що належить.

ЛЕВИ

Самотністю можна насолоджуватися, особливо якщо ви давно мріяли залишитись наодинці. Цього дня у вас буде така можливість. Головне, не надто цим захоплюйтеся.

ДІВИ

У вас буде багато ентузіазму, а ось з ідеями буде важко. Доведеться просити про допомогу - спрямовуюча сила буде вам просто необхідна.

ТЕРЕЗИ

Відмінності між вами та іншими представниками людства цього дня будуть помітними, як ніколи. Намагайтеся зробити так, щоб вони не мали негативного характеру.

СКОРПІОНИ

День буде спокійним і достатньо продуктивним, якщо, звичайно, вам вдасться змусити себе щось зробити. А якраз це і може виявитися непростим завданням. Беріть себе в руки, а відпочинете завтра.

СТРІЛЬЦІ

Не соромтеся уникати людей, які відверто забирають вашу енергію. День варто присвятити справам, які не вимагають надмірної розумової діяльності.

КОЗЕРОГИ

Одна давно забута проблема нагадає про себе саме цього дня. Скористайтеся можливістю її вирішити, бо коли ще у вас буде така хороша нагода позбутися цього головного болю.

ВОДОЛІЇ

Не бійтеся ставити питання. Ви помиляєтеся, якщо думаєте, що таким чином ви зіпсуєте свою репутацію. Навпаки - вашу зацікавленість і бажання працювати високо оцінять.

РИБИ

На шляху до мети виникне кілька серйозних перешкод. Вам потрібно лише зібратися з думками і знайти найпростіші рішення несподіваних проблем, адже всі ці труднощі - це сходи, що ведуть вас вгору.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень