Успіх Близнюків і некультурні Водолії: гороскоп на 3 листопада

ОВНИ

Вам доведеться переглянути свої стосунки з кимось дуже особливим. Не поспішайте з висновками. Якщо відчуваєте, що ще не зовсім готові розірвати стосунки, то залиште поки усе так, як є.

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно буде зробити непростий вибір, який докорінно змінить ваше ставлення до професійної діяльності або місця роботи.

БЛИЗНЮКИ

Ваша звичайна приязність поб’є усі рекорди. Ви станете справжнім оратором, який здатний змусити всіх повірити у свої промови. Вам не буде рівних - ви зможете домовитися з ким завгодно і про що завгодно!

РАКИ

День буде пов'язаний з численними поїздками. І краще б вам від цього не ухилятися, інакше можете втратити можливість покращити своє життя.

ЛЕВИ

Ви не любите суперечки та конфлікти, але цього дня є ризик, що вас втягнуть у таку історію. Тут вам стане в нагоді ваш талант дипломата. Ви зумієте все залагодити так, що всі залишаться задоволеними. І ви теж.

ДІВИ

Ваше матеріальне становище може значно покращитися завдяки сприянню близьких людей. Вмійте вчасно сказати «дякую» та не зловживайте дрібними витратами, виходячи з тих міркувань, що це дрібниці.

ТЕРЕЗИ

Цього дня дійте рішуче. Зараз перешкод буде куди менше, ніж завтра.

СКОРПІОНИ

Навіщо ставити питання, якщо відповідь вже відома? Вам не потрібні чужі поради. Намагайтеся лише відмовитися від них ввічливо.

СТРІЛЬЦІ

Будьте готовими до авралу. Існує велика ймовірність того, що вам доведеться вирішувати робочі питання. Але нехай це не зіпсує вам вихідний.

КОЗЕРОГИ

Якщо ви будете демонстувати усім, що розумієте ситуацію і навіть можете передбачити чиїсь дії, то це дуже насторожить оточуючих. Вони будуть переконані, що ви абсолютно не володієте ситуацією.

ВОДОЛІЇ

Останнім, про що ви подумаєте цього дня, будуть питання, пов'язані з правилами поведінки. Однак тут теж непогано б знати міру. Ігнорування цих правил може призвести до зайвих проблем.

РИБИ

Вас дратуватиме те, що люди з вашого оточення керуються не реальними знаннями, а лише припущеннями. Конфліктувати не варто, бо ви однаково не зможете їх ні в чому переконати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень